Oncelikle ev telefonumun numarasının değiştiği soylenmekte. Bu ev telefonum ilk ayında konuşmalarla ilgili kampanyalar vs. yapılıyormuş. Sonraki aylarda ev telefonumun kullanımı faturama yansır mı?
Ayrıca başvuru yaparken ev adresimi belirtmem istendi. Ev adresimi bina numarasına kadar belirtebildim. Oturduğum bina A ve B olmak uzere 2 bloktan oluşuyor. Bu iki bloğun kullandığı bina numarası aynı fakat oradaki binalar kısmında sadece b blok gozukuyor halbuki ben a blokta oturuyorum bu yuzden adresimi secemiyorum. Ne yapmam gerekli?
120TL'ye kadar cayma bedeli odeniyormuş. Bazıları odenmediğini faturalarında indirim yapıldığını soyleniyor. Eğer boyle değilse 120TL'den fazla cayma bedellerinde geri kalanı kendimiz bayiden mi oduyoruz?
TurkNet'e geciş surecinde internetim gider mi? Yani 1 hafta falan internetsiz kalır mıyım?
Yeni modem kullanıcı adı ve şifre verildiği soylendi. Bu kullanıcı adı ve şifreyi modem arayuzunde sorulan ve bende şu anda kullanıcı adı. Admin şifre: TTNET olan sayfaya mı girmem gerekir? Yoksa modemin genişbank kısmındaki PPP kullanıcı adı ve şifreye mi giriyoruz? Eğer giriyorsak modeme girerken istenen kullanıcı adı ve şifre aynı şekilde admin ve TTNET olarak olarak mı giriyoruz?
TurkNet'e maksimum ve ortalama ne kadar surede geciş yapabilirim? Ayrıca şu anda kullandığım TTNET'in ZyXEL modeminin DSL ışığı turuncu yanıyor. Muşteri hizmetlerine nedenini soruduğumda VDSL'e geciş yapıldığını soylediler. Bana ayrıca başka bir modem gondermeleri gerekir mi? Gerekirse odeme yapmam gerekir mi?
Son olarak bu surecte herhangi bir sorun yaşar mıyım? Yaşarsam muhtemel olarak neler yaşayabilirim?
Sorulardan kesin olarak bildiklerinizi cevaplasanız yeter hepsini cevabını vermeseniz de olur.
TurkNet'e geciş ve adres belirtme
İnternet Servis Sağlayıcıları0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Donanım ve Bilgisayar
- İnternet Servis Sağlayıcıları
- TurkNet'e geciş ve adres belirtme