Merhabalar, oncelikle şunu belirtmek istiyorum bulunduğum yerde cok farklı internet sağlayıcısından iyi kotu hizmet alan arkadaşlarım var. %90'ı memnun değil. En ufak indirme yaptıklarında hemen internetlerinde yavaşlama oluyor. Atıyorum ayın 15'inde 200 GB'lık bir indirme yaptıysa bir sonraki ayın 15'ine kadar ping değerleri cok yuksek oluyor. Beraber oyun oynuyoruz oparator fark etmezsizin 200-1000 ping arasına kadar cıkıyor. Sanırım AKN kaynaklı bir sorundan kaynaklanıyor bu. Benim istediğim ise AKN'siz duşuk pingli bir internet sağlayıcısı edinmek. Bu yuzden araştırmam sonucu TurkNet'i keşfettim. Fakat onda da ceşitli sıkıntılar olduğunu oğrendim. Kafamdaki birkac soruyu sizlere sorup cevabını bekleyeceğim. Bu arada bulunduğum yerde ozgur iletişim fiber 100 altyapım mevcut.
1- TurkNet'te sabah-oğle-akşam fark etmezsizin internet kesintileri oluyormuş doğru mudur? Oluyorsa, Online oyunlarda ne kadar sure oyundan duşuyoruz?
2- AKN de olduğu gibi ping değerleri, Internet'i cok kullanmaya bağlı yukselip alcalıyor mu?
3- İlk defa eve internet bağlatacağım dolayısıyla modemim olmadığı icin TurkNet bana ucretsiz modemmi sağlayacak yoksa kendimmi almam gerekecek?
4- Modem kurulum ekibine ucreti, başvuru yaptığımız karttan 3 aya bolerek mi cekecekler? ( karttan veya elden vermeyi sececeğimiz bir yer gormedim cunku)
5- Statik IP alırsam aylık ne gibi bir fiyat farkı olur ve ne gibi bir avantaj sağlarım? Şimdiden cevaplar icin teşekkur ederim.
TurkNet Fiber İnternet ne gibi sıkıntılar yaşatabilir?
İnternet Servis Sağlayıcıları0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Donanım ve Bilgisayar
- İnternet Servis Sağlayıcıları
- TurkNet Fiber İnternet ne gibi sıkıntılar yaşatabilir?