Arkadaşlar, 22.09.2020 tarihinde bağlattığım ve hala kullanmakta olduğum fiber internet deneyimimden bahsetmek istiyorum. Forumda TurkNet bağlatmak isteyen arkadaşların kuşkularını azaltmak icin 6 aylık deneyimimden bahsedeceğim. İnternet başvurusunu 22.09.2020 gunu yaptım 28.09.2020 gunu kurulum yapıldı ve yaklaşık 1 saat sonra internet aktivasyon işlemi tamamlandı. Kullandığım paket fiber olduğu icin ZTE H298A HGW ucretsiz verildi. Sadece kurulum icin 99 TL gibi bir ucret alındı ve ilk 3 ay farutama yansıtıldı. Sizin halihazırda fiber internetiniz varsa ve geciş yapacaksanız bu ucret alınmayacaktır. Kullandığım sure boyunca iki arkadaşıma da tavsiyede bulunarak iki ay ucret vermedim. Onerdiğim arkadaşlar da gayet memnun. Altyapımız Turk Telekom'a aittir. Kurulumu da Turk Telekom ekipleri yapmaktadır.

Almış olduğum hız değeri:

Oyunlarda ki ping değerlerim:
CSGO 40-60 ping bazı durumlarda 30 Valorant İstanbul sunucusunda 8-10 ping Frankurt 1 Frankurt 2 sunucularında 40-50 ping Ayrıca İstanbul'da ikamet etmekteyim ping değerleri yaşadığınız şehre gore farklılık gosterebilir. Karşılaştığım sorunlara gelirsek 6 aylık kullanımımda onceden bilgilendirme dahilinde 2 saat teknik altyapı nedeniyle kopma yaşadım.