Arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar oncelikle. Ben erkek arkadaşım ile yanlış hatırlamıyorsam Martın dokuzunda kondom ile ilişkiye girdim kendisi kondom takılı iken icimde iki kez boşaldı. Ama biz işi garantiye almak icin ertesi gun hapı kullandık. daha sonra 12 martta doğurganlığımın ilk gunu yine ilişkiye girdik ancak bu sefer de henuz boşalmamışken kondom yırtıldı. zevk suyundan endişe duyuyorum doğurganlık doneminde olduğumdan dolayı. Bir de normalde cok gezen eve gec giren birisiyim ama corona muhabbetleri yuzunden bir bucuk aydır dışarı da cıkmadım. stres yaptığım icin de regli olamıyormuyum acaba ama cok korkuyorum cunku gunum gecti. sık idrara gitme , şişkinlik , birşey yememiş olmama rağmen mide bulantısı ve kusma. ( duzenli adet oluyordum haptan once. hapı kullandıktan sonra iki kez bir hafta ara ile kanamam oldu ve ikincisi aşırı coktu. ve neredeyse bir ay gececek uzerinden ama şişkinlik vs olmasına rağmen adetim gelmedi ve doğrusu gelecek gibi de hissetmiyorum cok ENDİŞELİYİM) uzun lafın kısası yazdıklarıma istinaden HAMİLE OLABİLİRMİYİM ?