Portu calınıp başkasına verilen muşterileriniz icin neden herhangi bir aksiyon almıyorsunuz? Sırf bu sebepten sizi bırakıp TTNET'e gecmek zorunda kaldım. Nerde o 2016'daki Turknet nerede 2021 Turknet.

@TurkNet Destek Ali

Bu konuyu yoneticiler acmış. Ben başka bir konuda yorum atmıştım sadece. Cevaba gelecek olursak Turknet herhangi bir aksiyon almıyor yani en azından benim sorunum olduğu zaman hic aksiyon almadılar 10 gun icinde. Ve baktım 10 gundur ortada bir şey yok internetsizim aradım iptal ettirdim. Sonra beni yetkili biri aradı o beyefendi cok guzel konuştu yardımcı olmaya calıştı ve kendisine de dedim keşke diğer calışanlarınız sizin bana gosterdiğiniz davranışı gosterebilseydi ve cozum odaklı konuşsalardı benimle ben bir sure daha beklerdim sizi ama diğer calışanlar pek oralı değildi iptal etmemem icin bana yardımcı olmadılar. Ve bana diyorlar siz kullanıcı adı ve şifrenizi başkasına mı verdiniz Hayır vermedim portum calınmış diyorum ertesi gun yine arayıp aynı şeyi soruyorlar Ustelik 3 aylık surede 750 TL'den fazla parada verdim Turknet'e Bir daha Turknet mi? Tovbe tovbe. Giderim millenicom'a, Turkcell Superonline'ye felan ama bir daha asla Turknet kullanmayı duşunmuyorum.