4 sene gectikten sonra coğu şeyden ziyade evet karın ağrısı mide bulantı surecini tamamen unutmuşum.İlk hamileliğimdede bulantılarım kurnalarım halsizliğimhatta ve hatta bayılma noktasındaydı soluğu hep hastanede alıyordum diyebilirim.ama yemeğimi gayet guzel yiyebiliyordum bulaşığın yemeğin yetişebildiğim kadarını yapabiliyordum. Şu an ise herşey tam tersi sevdiğim yiyecekleri bile yiyemiyorum yani hic bir şey yemesem gormesem hatta kokusunu bile almasam olur durumundayım. Mide bulantılarım kusmalarımve mide yanmam aşırı fazla. Artık maden suyu falan da işe yaramıyor. Aslında doktorum bulantı icin cok guclu bir ilac verdi aldık ama yeniden ecz geri verdim iceriği cok guclu bir ilac hamilelerin kullanması onerilmiyor lakin bazı doktorlar yazabiliyormuş. Yani ne yapacağımı şaşırdım artık gayet guzel yemek hazırladım bugun de ama ne kadarını yetebildin deseniz bir kase bile etmez.Cok yemek yemek tabi ki iyi değil ama ben hem kendimi bu şekilde ağrılı sancılı yanma vs herşey bir arada hissediyorum.Ikinci hamileliğim malesef kuresel bir soruna denk geldi ve belki bunları psikolojik yaşıyorum bilemiyorum ama evde cam kapı herşey acık koku olmasın. Bir yemeği duşunmem bile direkt istifra sebebi. İstifra ve bu şekilde mide yanması yaşayan ilk hamileliğinde bu yana tam tersi olan dostlarım paylaşımıma yorum yapmanızı isterim. En azından napılması gerektiğini sizlerdende duymak isterim.