Merhaba,
Halihazırda Turk Telekom'dan fiber hizmeti almaktayım. Taahhutumun bitmesine 1 ay kaldı ve TurkNet'e gecmek istiyorum. Karşılaştığım birtakım sorunlar var, onerilerinizi rica edeceğim.
Efenim bu TurkNet'e ben 1 sene evvel sorgulattım altyapımı; sonuc "Santralde calışma var" oldu. 6 ay evvel de yaptım aynı sorguyu: "Santralde calışma var". Bugun yapıyorum, yine aynı.
TurkNet "Santralde calışma var", NetSpeed de "altyapı yok" diyor. Millenicom ve Osiris Telekom ise "var var paşam, 100 MB gel buyur" diyor.
TurkNet desteğe bu durumu ilettim, adres numaramı da almıştım dedim bir kontrol edin. "Calışma var, TT'ye gidin soyleyin" dedi. TT temsilcisi zaten gitmemle alakalı en ufak bilgiyi duyduğu gibi "yok efendim biz o işlemleri yapamıyoruz" moduna giriyor, her aradığımda aynı sozu duymaktan gına geldi, bozuk plak gibiler.
Twitter'dan TurkNetDestek'e durumu izah ettim. Bir arkadaş sağ olsun arayıp biraz daha detaylı inceledi. Bana "port yok gozukuyor, TT'den size yeni bir port tahsis edilmesini isteyin, gecişinizi yapalım" dediler. Ya adamlar doğrudan beni kovuyorlar, nasıl tahsis edeyim?
Millenicom'a da nedense bir turlu guvenemiyorum. Sorun yaşamaktan korkuyorum. Herkes "hocam port yok" derken bunlarda nasıl var, diyorum. Beni mi yiyorlar acaba, diye duşunmeden edemiyorum. Gecsem, yarın bir gun sorun yaşarım diye gecemiyorum. Malum, okul da uzaktan. En ufak sıkıntı olsa gecmiş olsun.
Ne yapabilirim arkadaşlar? Onerileriniz nelerdir? Turk Telekom kasıtlı yapıyormuş gibi geliyor, doğrudan geciş yapamıyorum başka hicbir yere. Doğru duzgun kampanya da yok, hepsi 2 yıl taahhutlu, fahiş fiyatlarla. 170₺ nedir? 150₺ nedir? Fiyata kabul olacağım desem taahhute olamıyorum. Vallahi ne yapsam kafam karıştı, desteğinize ihtiyacım var.
Şimdiden teşekkur ederim.
Turk Telekom'luyum, TurkNet'e gecemiyorum!
İnternet Servis Sağlayıcıları0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Donanım ve Bilgisayar
- İnternet Servis Sağlayıcıları
- Turk Telekom'luyum, TurkNet'e gecemiyorum!