Arkadaşlar 1yilin sonunda zar zor.hamile kaldım şuan 30+5 gunluk hamileyim. Az bi zaman kaldı ama.sevinemiyorum bile.
Cocukluktan beri hep hastalık cektim yıllarım hastane koşesinde gecti...neyse alerjik astımım.var cocukluktan beri .lisedede oğrendim beynimde hidrosefali varmış . Yani omurilik sıvısı beyinde birikmiş. Kafa ici basınca ve cocuklukta olunca aşırı kafa buyumesine sebep oluyo.neuse yine şukur ettim.en azından ilerlemiş genişlemiş.durmus .mide problemleri vs hic.saymiyorum
Şimdide virus sebebiyle 1 aydır falan gitmiyodum kontrole gecen gun gittim uzandım.ultrason icin uzanır.uzanmaz nefesim.gitti hemen kalktım doktorda endiselendi goğus dokto4una gonderdi orda nabzınma baktilar 98 ckti yuksek.dedi.doktor sırtımı falan dinledi oda olumsuz durdu kalp.yetmezliginden şuphelendi kardiyolojiye gonderdi ekg vs cekti kalbime baktı normal.dedi .goğus.doktorum.sprey verdi ve kadın doğum.dr mutlaka universite hastanesine git doğum.u da orda yap dedi
.annemlere falan anlattım onlar cok uzgun korkuyorlar oLcem.diye. cunku sırt ustu yatamıyorum hemen nefesim gidiyo .napicam hic bilmiyorum astımı veya hidrosefalisi olup doğum eden oldu mu yada cevrenizde :'(
Saglik sorunlarim ve gebeligim
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Saglik sorunlarim ve gebeligim