Kızlar gecen ay normal adet oldum neyse ama icimde hep bişey şer vardı test yaptım ve iki cizgi cıktı hafifte olsa vardı 2. Cizgi tabi ben 4 5 tane yaptım test ve hepsinde ona benzer cıktı daha sonra bu ay adetim 2 gun gecikti hatta 3 bile diyebilirim bugun yine test yaptım ve silik cıktı yine 2. Cizgi neyse gecikmenin 3. Gunu yani bugun hasta oldum aşırı kasık ağrılarım var ama o kadar az ki kanamam anlatamam yani kanama demeye bin şahit lazım zaten baya acık pembe peceteye bile zor geliyor cok hafif pedde var o kadar normalde benim hap bile yutsam kanamam olurdu ve gunde en az 3 kere ped değiştirirdim yani bilmiyorum sabaha kadar ne olur ama ilk defa boyle birşey yaşıyorum yerleşme kanaması nasıl olur nasıl bişey bilmiyorum ve aşırı cocuk istiyoruz hap falan yutmadım nolur nolmaz diye ama aşırı ağrılarım var kasıklarımda dediğim gibi adet demeye bin şahit lazım aşırı ama aşırı az ve cok acık pembe zaten bilmiyorum kızlar başınıza boyle bişey geldi mi veya duydunuz mu bilginiz varsa yazarsanız sevinirim iyi geceler.