Uzun suredir kullandığım VDSL hizmetini bu bahane ile iptal edip ADSL hizmetine gecirmişler. Bahaneleri ise şu fiber kablo bakır kablonun uzerine doşendiği icin artık VDSL hız gelmemektedir.
Zaten uzun suredir ADSL kullanıyordum ve uzun uğraşlar sonunda ve hatta bir ton sorundan sonra VDSL'e gecmişken şimdi de başımıza boyle bir mevzu cıkartılar.
Sorun şu ki binama gelen henuz bir fiber hizmeti yok ve herhangi bir tarih de vermiyorlar. Yani kusura bakmayın indirme hızınızı 2 kat gonderme hızınızı 5 kat indiriyoruz cunku tarihi belli olmayan bolgenize gelen fiber sistemin kabloları sizin bakır kablolara surttuğu icin etkileyerek VDSL hizmetini almanıza engel oluyor. 35/6 alırken şimdi 17/1 alıyorum. Bir de dalga gecer gibi diğerleri 15 veriyor biz 17 veriyoruz diyorlar. Eskiden ADSL hizmeti alırken ile 20 22 alabiliyordum. Onu bile duzgun veremiyorlar.
O zaman aldığınız hizmet bedelini de yarıya indirin. Siz bana altyapı sorgulamasında 35 alıyorsunuz diyorsunuz sonra da VDSL'e geciriyorsunuz ve sonra da fiber gelecek bekle diyerek kalitesiz bir hizmete geciriyorsunuz. Var mı boyle bir sacmalık.
Fiber gelse biraz daha fazla verip gecebilirim ama acaba diyorum kullanıcılar fibere mecbur kalsın diye mi VDSL hizmetini iptal ediyor bunlar. Aklıma turlu turlu şeyler geliyor.
Hizmet kalitesini duşuruyoruz ama merak etmeyin tarihi belli bile olmayan cok daha kaliteli bir hizmeti size sunabiliriz.
TurkNet Fiber yuzunden VDSL'i iptal ettiler
İnternet Servis Sağlayıcıları0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Donanım ve Bilgisayar
- İnternet Servis Sağlayıcıları
- TurkNet Fiber yuzunden VDSL'i iptal ettiler