Enfeksiyon primolut progesteron kullananlar
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Enfeksiyon primolut progesteron kullananlar
-
28-09-2022, 20:02:31Arkadaşlar merhaba. Gecirdiğim surecleri tekrar tek tek yazmak istemiyorum. Kısaca Aralık ayında rahim filmi cekildi,sol tup tıkalı rahim ağzı dar ve tıkalı cıktı. Doktor actığını soyledi. Yine hamile kalamadım. Gecen başka doktora gittim,sonuclarıma baktı. Akıntım da her zaman olurdu. Yeni doktorum tupun enfeksiyondan tıkanmış,doktorun guclu bir tedavi uygulaması gerekiyordu dedi. Reglimin 3. Gunu gittim. Bi takım tahliller yaptı. Tahlil sonucunu beklemeden enfeksiyon tedavisine başladı. İlac ve 6 tane iğne verdi. Onlar bitince bi antibiyotik ve biokadın fitil verdi 14 gunluk. Bu tedaviler devam ederken 14. Gun yumurtladım ve tedaviye devam ettim bu surecte. Ve bana 15. Gunden itibaren kullanmam icin primolut verdi. Gunde iki kere 15 gun iceceksin dedi. Bittikten sonra yanıma gel dedi. 29 nisanda gideceğim. Ama bugun erken gebelik testi yaptım. 26. Gunundeyim ve negatif cıktı. İlacı gebelik kolay oluşsun diye verdi sanırım bi de enfeksiyon da temizliyormuş. Normalde 28 de bir adet olurum. Bu ilac 30. Gunumde bitecek. Ama yine de gebelik olsaydı cıkardı değil mi