Bu olay dun başıma geldi dışarıdaydım ve telefonum arabadaydı. Telefonum arabada olduğu sırada kendi kendine destek kaydı oluşturmuş bu oluşturduğu destek kaydında hattımda sorun olduğunu belirtilmişti. Kendi kendine oluşturduğu destek kaydı (internet arıza) adı altında. Gecen haftalarda da bana aktif altyapımız olan yapa ya dahil edildiniz diye bir mesaj atmışlardı. Bundan dolayı mı kaynaklanıyor? Bilmiyorum. Actıkları kayıt uzerinden soru soruyorum cevap vermeye tenezzul bile etmiyorlar. DSL aktif normal yanıyor sorunun modem kaynaklı olduğunu duşunmuyorum. Destek kaydını kendisi oluşturmadan once evimde internet vardı. Şu an yaşadığım sorun beni yapa ya dahil ettikleri icin mi bilmiyorum. Buraya danışmak istedim cunku TurkNet tarafında bizi kaale alan yok.
Bir de dun yeni aboneymisim gibi.

Degerli musterimiz, internet hizmetinizle ilgili aktivasyon islemlerini tamamladik. Ancak kullanamadiginizi, ariza kaydiniz oldugunu goruyoruz. Bu nedenle size fatura gondermeyecegiz. Hizmetiniz kullanima hazir hale geldiginde faturalamaya baslayacagiz.

Bir mesaj aldım.