1 aydır TurkNet kullanıyorum. Malatya'da yaşıyorum ve TurkNet'i ilk aradığımda Turk Telekom portunu kullanacaklarını vb. şeyler soylediler. TurkNet'e gecme sebebim Turk Telekom'da 35Mbps download icin 100 TL fiyat TurkNet'te ise 100Mbps download icin 85 TL fiyat olmasıydı gayet uygundu. TurkNet'e gectim indirme hızım gayet iyiydi. Turk Telekom kullanırken kullandığım modemi kullanmaya devam ediyorum. Ama buyuk bir sorun var Turk Telekom'da aynı evde aynı modemde aynı bilgisayarda aynı sunucudan 19 ping alırken TurkNet'te bu ping seviyesi 37. ancak TurkNet reklamlarında tarzı oyunculara yonelik olduğunu soyluyor. Bunun icin defalarca destek kaydı oluşturdum, her seferinde kopyala yapıştır ping nedir neyle ilgilidir mesajı gonderdiler muşteri hizmetlerine ulaşmak zaten imkansız. Anlayacağınız hicbir şekilde ping sorunumu cozemediler daha doğrusu denediler mi onu bile bilmiyorum. Fiyat olarak ve indirme yukleme hızı olarak beklentimi karşılasa da artık oyunlarda cidden fark eden bir ping değerim var ve memnun değilim. Aynı sorunu yaşayıp cozume ulaşan varsa .