Arkadaşlar merhabalar, şu an evimde Turksat altyapısını kullanan Turkcell Superonline 24 Mbps internet bulunuyor. Yakın zamanda taahhutum bitiyor ve yeni bir ISS arıyorum. Milenicom, speednet, comnet, Turk Telekom, Turkcell, Vodafone, Kablonet gibi yerlerle goruştum ve bana en uygun TurkNet olduğunu duşunuyorum. Altyapı olarak sadece Turk Telekom VDSL altyapısı ve Turksat Kablonet fiber 100 Mbps altyapısı bulunuyor. TurkNet bana Turk Telekom altyapısı uzerinden 75 Mbps hız 8 Mbps upload hızı verebileceklerini soylediler ve ucreti 95 TL. Buna modem de dahil olunca 12 ay boyunca aylık 37 TL modem taksiti katarsak 132 TL oluyor. 12 ay sonunda modem benim oluyor. Modem: ZyXEL VMG8623-T50B Modem - Ozellikler ve Fiyatı — TurkNet
Burada sanırım en buyuk artı cazip bir fiyata 75 Mbps hız almak ve kaliteli bir modem kullanmış oluyorsunuz.
Ama konu sadece vaat edilen değil burada bana gercekten bu hızı verebilecekler mi? Hizmeti nasıldır? Bir arıza durumunda vs. nasıl bir yol izlerler? Ya da taahhutsun olduğu icin fiyatları kafalarına gore yukseltirler mi? Yani kısacası sizce TurkNet alınır mı? Yoksa Turk Telekom, Kablonet veya Superonline yonelmeliyim.