Merhaba arkadaşlar araniza yeni katıldım.Yaşadıklarıma şoyle başlamak istiyorum.6 yıllık evliyim evliligimin 1.yılı icerisinde doğaldan hamile kaldım 12.haftada kalp atışları durduğu icin kurtaj oldum. Bende vajinal septum yani( rahmi ortadan ikiye bolen bir perde) vardı bunun icin 2 kere histeroskopi oldum 2015 sonu ve 2016 yılının başında. Daha sonra evliliğimde cok ciddî sorunlar yaşadığım icin cocuk olayini kapattık. 2017 yılının ortalarında 2 kere yumurta catlatma ve 1 aşılama tedavisi yaptirdim ve husranla sonuclandı. Hadi psikolojik olarak rahatlayalım biraz akışına bırakalım dedik sonrasında kayınvalidemin yonlendirmesiyle başka bir ozel hastaneye gittik herşeyimiz cok normal esimdede bendede sıkıntı yok. Dr benden hsg istedi (ilaclı ultrason istedi) cektirdim. Sonuc sol tupume giden rahim duvarımın yapışık olduğunun tespitini koydu istersen dogaldan olmasini bekleyin isterseniz tup bebek tedavisine başlanabilir bu yapışıklık tedaviye engel değil dedi. Biz tedaviye başladık 4 tane 5.gun embriyosu oluştu 1 tanesi 1.transferde 2 taneside 2.transferde yapıldı sonuc yine husran. Ara verdik bu sefer başka 2 tane dr.a gittim ikiside bana bu yapışıklık olduğu surece doğaldan ve tedavi ile hamile kalamayacağımı soyledi. Hadi 3. Hisreskopi ameliyatinida oldum. Ameliyat sonrası bu 2.ayım adetimin 16.gununde yumurtlamam oldu ve o gunu değerlendirdik. Bugun ilişki sonrası 7.gun ve reglime 5 gun var laboquick 'in erken gebelik testini yaptim negatif cıktı

. Sizce bu teste guvenmelimiyim. Her ay test yapip negatifi gordukce ağlamaktan icim dışıma cıkıyor.