Allah'ım benim gibi cıkış yolu bi care bulamayanlara yardım etsin doğru yolu gostersin.
Oyle kotuyum ki dunden beri ağlıyorum mutlulugumu doya doya yasayamamak kimseyle paylasamamak mahvediyo beni nasıl bi cozum bulmam gerekiyor bilmiyorum. Bende adet duzensizliği vardı hamile kalmış olabilcegimi adetten kesilmemden iki uc ay gecmesine rağmen konduramadim kendime. Insanlar hamile kalmak icin deli gibi uğraşırken bu kadar kolay hamile kalabilcegim sacma geldi ne test yaptım nede doktora gittim regl olmayı bekledim sadece. Nişanlımın duşuncesi ise varsa eğer kesinlikle aldirmicaz dedi.tabi ben hastalığa kiste falan yoruyodum bu durumu karnımda yavaş yavaş şişlik oluşmasını. ta ki bebegimin ilk kipirdamasini hissettigim geceye kadar şok oldum

Neyse ozet olarak dun nisanlimla jinekologa gittik ultrasonla muayene olmak icin bebegimin durumunu sağlığını ve tabi cinsiyetini ogrenmek icin. 26 haftalik 1034 gr. Erkek maşallah sağlıklı bi kac bilgi daha verdi tabi ben o sırada mutluluktan aglamaktan hic bisey duymadım nisanlim ayaklarimi tutarken ekrandan bebegimizide izliyodu doktoruda dinliyodu benimle agliyoduda