Bu şekilde bir deneyim yaşayan var mı merak ettiğim icin bu konuyu actım.
En son 27 ağustosta adet gordum. Yaklaşık 14-15 gunluk gecikmem var bugun itibariyle. Henuz adet gecikmesi yaşamadan test yapmaya başladım, hem idrar testi hem kan testi. ama hepsi negatif cıktı. (Ruyamda gormuştum hamile olduğumu, bu yuzden erken yapmaya başladım testleri)
Adet gormem gereken zamandan bir hafta gectikten sonra hafif pembe lekelenme başladı. Ha bugun ha yarın adet gorucem derken lekelenme de kesildi. Ama bu arada testler hala negatif ! Bu arada şiddetli ağrılarım var aynı adet sancısı gibi.
Gecen hafta doktora gittim, gecikme durumunu anlattım. Alttan ultrason yapıldı ve doktor burada cok minik birşey gorunuyor,1 mm kadar dedi ! Hamile olabilirsin, testi tekrarlayalım dedi. Kan testi yine yapıldı. Yine negatif. Adet sokturucu verdi kullan dedi. Ultrasondaki şey neydi dedim, şu an cok kucuk olduğu icin birşey di,yemem, herşey olabilir dedi geciştirdi.
Dun tekrar doktora gittim (başka doktor) Durumu anlattım, ultrason yapıldı, rahimde yerleşmiş kese var dedi. 4 mm buyuklukte dedi. (Onceki ultrasonda 1mm ydi şimdi buyumuş) Keseye benziyor testi tekrarlayalım dedi. Testi tekrarladık yine negatif

Bu nedir şimdi? Bebek rahime yerleşince betahcg salgılamaya başlamıyor mu? Bu ultrasonda gorunen gebelik kesesi değil de başka bişey olabilir mi acaba?
Boyle birşey yaşayan var mı?