Herkese merhaba sizinle yaşamış olduğum uzun sureci paylaşmak istiyorum.yaklasık 2 bucuk senedir bir tedavi sureci icerisindeyim.gitmedigim doktor kalmadı DOC.MURAT BOZKURT ile tanışana kadar herşey kabus gibiydi.cocugum olmuyor ve sebebin ne olduğunu bir turlu anlayamadılar.sevgili doktorum tuplerimde sorun olduğunu ve tuplerimin alınması gerektiğini soyledi.ameliyat oncesi tup bebek seruvenim başladı.yumurta toplama işlemim oldu.bu surecte en onemli olan sizi anlayabilen bir doktorunuz olması gerekiyor.2019 ağustos ayında ameliyat oldum.ameliyatta (RAHIM VEREMI)olduğum pataloji testi ile belli oldu.ameliyatta iki tupum alındı. Yaklaşık 7 ay verem tedavisi gordum. Tedavim bitti ve doktorumla yeni bir tedavi planı cizdik.kontrollerime gittim.bu surec sonrası tup bebek surecime kaldığım yerden devam ettim. 13 mayıs gunu transfer işlemim oldu.bugun test sonucum gebe olduğum yonunde cıktı.bu surecte bize herkonuda desteğini esirgemeyen doktorumuza cok teşekkur ediyoruz.Allah isteyen herkese nasip etsin.