Oncelikle rabbim herkeze bu duyguyu yasatsin kimsenin kucagi bos kalmasin insallah
Benim hikayemde sole kizlar pek fazla deil ama olumlu oldu biliyosunuz ramazan ayindan yeni cikdik ve biz esimle ramazanda sadece 2 kez birlikde olduk ve o 2 kez birlikde olmamozda ben bi yerde gordum iliskiden sonra bacaklarinizi kaldirin yukari diye 5dk bekletin bende iliskiden sonra esime cakdirmadan bacak acilmasi yapiyorum dedim ve bacalarimi bir sure beklettim yukarda mumkunse eyer sabaha kadar dus almayin ben sabaha kadar dus almadim ve bole sadece 2 kez birlikde olmamizda oldu geldi bebis.
Belirtilerime gelirsek bende hic bir belirti olmadi sadece yerlesme kanamasi oldu 2 gun araklikda 1gun surdu surmedi ve gecdi birde vijanal bolgede cok asiri sekilde sanki disari cikcakmis gibi hersey bi agri oldu halada var sanki adet olcakmisim gibi.
Ama sunuda solim siz rabbime siginin el acin isteyin ben yalvardim her namazadan sonra duamda hep agladim nerdeyse ve birgun sabah namazindan sonra bir ruya gordum dup duru suda ayaklarimda hic bise yok yuruyodum yanimda bi cocukla annemlere doru ve bu ruyami anneme anlattigimda annem ferahliga cikacaksin kizim dedi aradan 15 gun gecdi rabbime şukurler olsun binlerce herkezede nasip eylesin bu duyguyu.