TurkNet ve aklımda bulunan diğer ISS'ler -SUPERONLINE , Millenicom , NetSpeed - hakkında detaylıca bir araştırma sonrası TurkNet'in en mantıklı secim olacağına karar verdim. Sonucta taahhut yok diğer firmalar gibi, beğenmezsem cıkarım tarzında duşundum. Oyle ki coğu forumda internet bağlatırken bir ton sıkıntı eziyet cekmiş bu konuda bayağı şanslı olduğumu duşunuyorum cunku dun bu saatlerde internet sitesinden başvurumu gercekleştirdim 24 saat dolmadan butun işlemler halloldu ve şu an internetin keyfini cıkarıyorum.
Daha onceden herhangi bir ISS aboneliğim de yoktu kurulum işlemleri yapıldığı halde 24 saat!
TurkNet'in butun bolgelerde boyle hızlı kurulum ve bunun gibi kesintisiz hizmet sunarsa herkese tavsiye etmekten geri durmam. Daha onceden Turkcell Superonline ve Turk Telekom gibi firmaları deneyimlemiş biri olarak soyluyorum.
İnternet hakkında deneyimlerimi, hız ve ping testlerimi, kopmalar, kesintiler, yavaşlamalar ve diğer konular hakkında istediğiniz her şeyi sizinle zaman icerisinde paylaşıp konuyu guncelleyeceğim.
Guncelleme1 hıztesti sonucları: My nPerf result - Your result (3295731517959738) - nPerf.com (4.2 ile 4.3 MB/s arasında değişen indirme hızı alıyorum.)
TurkNet başvuru surecim ve 24 saatte gelen internet
İnternet Servis Sağlayıcıları0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Donanım Forumu
- Ağ Donanımı
- İnternet Servis Sağlayıcıları
- TurkNet başvuru surecim ve 24 saatte gelen internet