merhabalar ben birsey sormak istiyorum henuz daha yeniyim ama boyle konularda ne zaman aratma yapsam hep bu site karsima cıktı ve okuduklarim burda cok tecrubeli insanlar olduguna karar verdi bende bir uyelik acip size soru sormak istiyorum. Oncelikle ben nisanin 29 unda regli oldum ve 2 mayista bitti. Esimle 6 mayista korunmasiz birliktelik yasadik. Ben calisiyorum is yerimde ayin 15 inde kasiklarimda bir agri ve batmalar oldu. 16 sinda kahverengi akintim geldi az az geldi her tuvaletr gittigimde. Bende dayanamadim ve test aldim cok silik bir pozitif gordum. Daha sonra kahverengi akintim isim biraz agir olduğu icin kirmiziya dondu 5 gun falan az az geldi ama 3. Gun normal regli gibi geldi ve son 2 gun yine ayni diger gunler gibi sadece peceteye geldi. Kanamam durduktan 3 gun sonra tekrar test yaptim yine silik bir pozitif gordum. Suan regli olmam gerek 2. Gunum ama hala bir kanamam yok. Goguslerimde kahverengilesti sık sik basim donuyor suanda sol kasigimda batmali bir agrim var regli agrisi gibi degil simdi ben cocuğu dusurdum mu yoksa dusuk tehlikesimi gecirdim anlamadim. Suan sari bir akintim oluyor reglim olmasi gerekirken. Sizce noldu.?.