Merhaba arkadaşlar şimdiye konuya nerden nasıl gireceğimi bilmiyorum acıkcası umarım toparlayabilirimherkes gibi bende cocuk sahibi anne olmak istiyorum polikistik over kistim var duzensiz adetlerim var yani ilacla adet goruyorum sadece doktora gittim ve bana once inofolic combi ve şeker ilacı verdi yaklaşık 5 aydır bu iki ilacı kullanıyorum ve klomen verdi yanında tabi Corona dan dolayı tedavimi devam ettiremedim neyse surec biraz iyiye gidince doktoruma tekrar gittim bu kez bana iğne verdi merinonal 75 ilkinden 4 tane verdi onları kullandım kontrole gittiğimde gayet iyiydi tekrar 3 tane verdi onları da yaptım gittim ama olmadı bu kez de fazla geldiği icin yani 4 den fazla yumurtam oluştu ve riskli olduğu icin catlatma iğnesi vermedi neyse gecen ay Mayıs ayında ilk defa ilacsız adet oldum 3.gunu tekrar klomen kullandım pazar gunu bitti Carşamba bugun tekrar doktora gittim iki tane yumurta gordu biri 28 mm diğeri 22 mm ama bunların diğer aydan kalmış olma ihtimali de varmış yine de catlatma iğnesi (ovitrelle )ve duphaston verdi catlatma iğnesini bugun gunduz 3te yaptım duphaston u da cuma gunu sabah akşam başlayacağım işte benim hikÂyem bu arkadaşlar benim gibi olan var mı tedavi sureci benim gibi olup ta olumlu sonuc var mı acaba yardımcı olursanız sevinirim teşekkurler şimdiden herkese