Cok buyuk hayal kırıklığına ugradım

Sacmalama dediğinizi duyuyorum. Evet sağlıklı olması en onemlisi ki ben 2. kez anne olan aklı başında bir insanım guya. Yaş olmuş 34 oğlum 8 yaşında işimde gelebileceğim en ust noktadaki ben boyle cahil cuhalaca bir fikir yuzunden kahroluyorum

Ailem ve cevremdeki herkes ilk gunden itibaren karnımı kız diye sevdiler. bende kzıım diyerek sevdim. Doktorun yuksek ihtimal kız demesi herşeyi bitirdi neredeyse. Bilgisayarıma kız resmi eklemeler. Adını bulduk flan filan derken , bebek erkek dendi. Anneme hep soyliyordum. Anne boyle yapmayın doktor erkek derse ben cok kotu olucam, eskiden kız doğuranlar nasıl afaroz edilirmiş bende oduyguyu hissetcem dedim. Yok yok korkma zaten kzı dedi herkes.

Neden bu kadar ısrarcı veya ısrarcıyız kız meselesinde. Eşimin ve benim sulelemdeki en kucuk kız 32 yaşında. Eşimin ve benim kzı kardeşim yok. Falan filan

Allahım vicdan azabımı desem ne desem elimi karnıma koyamıyorum. Cıldıracağım. Bıraktığım sigaraya geri başlayacağım o raddeye geldi. Derya sacmalama icindeki de senin yavrun hissediyor ve uzuliyor diyorum ama nafile

Bir akıl verin ne yapayım da teskin olayım

Sevgilerimle...