caresizce bebegimi bekliyorum
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- caresizce bebegimi bekliyorum
-
28-09-2022, 18:43:42Kızlar 40+2 gunluk hamileyim.Hamileligimin başından beri hep sorunluydu.Ozel bir hastaneye gidiyorum paket yaptırdım.40.haftamı doldurduğum gun kontrolum vardı.Dr catı muanesinde yumusama oldugunu ama acılma olmadığını belki sunı sancının tutmayscagını soyledi ve sezeryan onerdi.Catı muanesinde sadece uf dediğim icin sen rahat durmayacaksın doğum nasıl olacak vb diyerek beni korkuttu.Yakın cevremde erken bebeklerin neredeyse yarısından fazlası 40 haftadan sonra geliyor.Araştırdigim kadarıyla da 42.haftadan sonra risk başlıyormus.O kadar beklemesemde 41.haftama kadar beklemek istiyorum.Bebeğimin nst si suyu vb iyi.Ama dr bekledik ce kakasını yapabilir vb diyor.Suan sadece 2 gun gecmiş bulunuyor.Ama cok stresli yim acava bişey olmusmudur korkusuyla bekliyorum.Hastaneye yatış verildiğinde once suni sanci denenecek olmazsa sezeryan...Dr un onerdiği bu.Ama bende 41.haftama kadar kendi sancımı bekleyip normal dogum yapmak istiyorum.Ama bir yandan da bebeğime bişey olacak diye cok korkuyorum...Başına boyle bişey gelen var mı tecrubeli anneler sizler me onerirsiniz lutfen yardımcı olun cok uzulup stres yapıyorum