Buraya birşeyler yazmak bana yuzlerce doktordan bin tane ilactan daha iyi geliyor iki hafta once değerlerim yukselmediği icin dıc gebelik dedi doktor 5 haftalıktı kese falan goremedi kanamam da yoktu son beta değerimde 78 di cok azdı yani değerim doktor once kurtaj sonrasında iğne yapılacak dedi tabi başka doktora gitmeye yada bir iki gun daha beklemeyi akıl edemedim ilk hamileliğim doktor dış gebelik dedikten sonrasını hatırlamıyorum bile neyse kurtaj ve o bacağımı kesercesine ağrıtan iğneyi vurdular ertesi sabah değerim 45 olmuştu ilk sorum o iğne mi yoksa kurtaj mı duşurdu sizce ?aradan 5 gun gecti değerim 8 olmuş doktor herşey cok iyi dedi muane bile etmedi ulturasonla bakacak mısınız dedim yok gerek yok dedi okuduğum her yerde kurtaj sonrası bakılmış rahme yaşayan var mı aranızda ? Sonrasında patoloji sonucum cıktı yani kurtajda alınan parcalar 10 cc gri kahve dokulara raslandı falan yazıyor yani dış gebelikte bebek tup veya yumurtalık gibi yerlerde olmaz mı demek ki rahimdeymiş aklımda deli sorular beynimi kemiriyor acaba değerim artar mıydı dış gebelik olmaya bilir miydi doktor yine birşey demedi hatta gulerek gozunuz Aydın temiz cıktı falan dedi uc ay korunun falan dedi şuan kanamam yok adet ne zaman olurum bilmiyorum ama rahim ve kasıklarımda ara ara giren kraplar var bu normal mi artık doktora da gitmek istemiyorum uşutmemeye dikkat ediyorum ağır falan kaldırmıyorum onun dışında ne yapmalıyım duşuşten sonra ne yapmak gerekir icimdeki bu sıkıntıyı nasıl atlata bilirim acabalar beynimi kemiriyor birde rahim filmi cektiren var mı aramızda kurtaj sonrasında doktora sordum yo gerek yok ikindisinde de duşerse cekeriz dedi beni yine delirtti birincisinin psikolojisini atlatmadan ikinciyi yaşatacak bana cok uzun oldu kusura bakmayın cevap yazarsanız sevinirim