Merhabalar 10 aylık evliyim son regl tarihim 5 Mayıs korunmadığımız halde hamile kalamıyordum adet bitiminde 13 mayısta hsg(rahimli ilac filmi) cekildi. Tuplerde tıkanıklık olduğu ama ilacı tazyikli verince acıldığını soyledi doktorum. Eşimin iş durumu, ramazan vs derken 40 gun hic ilişkimiz olmadı. 21 Mayıs ovulasyon tarihimdi uc gun hafif bir kanamam oldu regl gibi. 25 mayıs ve sonrasında ilişki yaşadık 4 haziran da regl olmam lazımdı olmadı 6-7 haziranda gebelik testi yaptım ikinci cizgi silik cıktı. 8 haziran da sağlık ocağında kan verdim beta 57.3du 9 haziran da kadın doğuma randevu alıp gittim alttan ultrason ile baktı rahim duvarı ve kalınlığı cok guzel gebeliğe uyumlu deyip kan tahlili istedi o gunku tahlilde 143.35 cıktı 12 haziran cuma gunu bir daha gel tahlil yapalım dedi o gunku değerim de 436.45 cıktı artış cok iyi ama cok erken farkettmişsin 2-3 haftalık filan keseyi 1500 olmadan goremeyiz 19 haziran da gel alttan bakarız buyuk ihtimalle gorulur kan değerlerine de tekrar o gun bakarız dedi. 1 hafta değeri kontrol etmemek normal mi? Keseyi goremedikce iyice panik yapmaya başladım boş gebelik vs olur diye. Daha once bu şekilde olan var mı?