TurkNet'de aboneliğimin ilk ayı ve 21 saattir internetim yok Online işlemlerden 6 tane mesaj attım arızayla ilgili. Otomatik cevaplanıyor herhalde hep dedikleri şey: Arıza bildiriminize istinaden altyapı kontrollerini yapmaya başladık. Eğer bizim mudahalemiz ile sorun cozulemezse fiziksel kontrollerin yapılması icin saha ekiplerine bilgi vereceğiz. 48 saat icerisinde destek talebinizi cozeceğiz ya da size problemin ne olduğunu, nasıl cozebileceğimizi, varsa sizin yapmanız gerekenleri bildireceğiz.
Merhaba, bağlı olduğunuz bolgede 11:00-12:45 arası anlık bir kesinti yaşanmıştır. Sorunun tekrarı olmaması icin calışmalarımız son hızıyla devam edecektir. Yaptığımız kontrollerden şu an bir sorun olmadığını goruyoruz yine de probleminizin devam ettiğini duşunuyorsanız kaydı tekrar acabilirsiniz. Anlayışınız icin teşekkur eder, sağlıklı gunler dileriz.
Pandemi donemindeyiz sokağa cıkma yasakları var zaman gecirmek icin internette dahi vakit geciremiyorum :/
0850 288 8080 numarasını arıyorum muşteri temsilcisiyle muhatap olamıyorum. 0212 703 43 71 numarasını arıyorum muşteri temsilcisi şikayet hattı, teknik destek hattı değil diyor. Telesekreter: Bu numaradan sadece şikayet talepleri tamamlanmaktadır diyor muşteri temsilcisine şikayet oluşturmak istiyorum diyorum buradan şikayet yapılmıyor diyor internetim ne zaman gelecek diyorum cevap bilmiyorum. Oyle bir numara niye var ki o zaman...
@Turknetşikayet.
@Turknetşikayet.
@BTK.
@internet.
İstanbul'da TurkNet 21 saattir internet yok
İnternet Servis Sağlayıcıları0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Donanım Forumu
- Ağ Donanımı
- İnternet Servis Sağlayıcıları
- İstanbul'da TurkNet 21 saattir internet yok