Uzun suredir TurkNet'in 75 Mbps paketini kullanıyorum ve gayet de memnunum. Fakat son zamanlarda cok fazla internetim gitmeye ve 2,3 saat gelmemeye başladı. Bugun Turk Telekom saha ekibi yonlendirildi ve binama kadar sinyalin gayet iyi olduğunu sorunun binadan daireme uzanan kabloyla alakalı olabileceğini soylediler. Acıkcası dedikleri gibi olduğunu duşunuyorum ama şoyle de bir durum var kabloyu yeni cektirtmiştim, CAT5, CAT6 değil telefon kablosu cektirtmiştim. Sanırım onun dayanıksızlığından dolayı oluyor bu sorunlar. CAT5 cektirtmeyi duşunuyorum. Sizler ne onerirsiniz? (elimde S-Link'in uzun +20 metre CAT5 kablosu olduğundan dolayı ekstra maliyet olmaması icin bunu kullanmayı duşunuyorum.) Ve 108 TL sadece servis ucreti alacaklar ekstra kabloyu da TurkNet'ten alırsam metresi 4,5 TL'den o da eklenecek tutara.
Ek olarak bulunduğum bolgeye fiber gelmiş hatta 1 ay once falan binaya kadar fiber kabloları cekildi sanırım. Sadece fiber ankastresi takılmadı. TurkNet'de bu durumu evet bolgenize fiber gelmiş fakat tam olarak soyleyemediği bir hata oluyormuş fiberde yani anlamadım ne olduğunu.
@TurkNet Destek Ali