Arkadaşlar oncelikle şunu belirtmek istiyorum: Kendim yaklaşık 5 senedir TurkNet kullanan ve ayrıca GigaFiber altyapısı geldikten sonra daha cok sevdiğim bir firmadır kendileri. En az 20 insanı abonesi yapmışımdır bu surecte.
Şimdi konuyu acma sebebi mi hemen ozetliyorum.

Arkadaşımın bir kafesi var. GigaFiber altyapısının orayada kurulduğunu oğrendik ve kendisine ısrar ettim mutlaka kullanmasını istedim. Gerekli başvurular yapıldı ve gelip kurulum yaptılar.

2 gun hicbir problem olmadan kullandıkları hizmet bir cumartesi gunu ansızın koptu. Gerekli destek kayıtları acıldı muşteri temsilcileri ile goruşmeler sağlandı. Kısa sure icinde cozuleceği soylendi.

Arkadaşlar bugun salı gunu ve işletmede hala internet yok. Buraya gelen kullanıcıların coğu interneti aktif olarak kullanan bir kitle ve ciddi bir muşteri kaybı mevcut. Yahu adam kafede muzik acmak icin telefonundan internet acıyor, boyle bir rezillik olabilir mi?

Bu olayın başka bir ezikliğini de ben yaşıyorum. Ben saygınlığı ile one cıkan ve soylediği şeylerin genelde dinlenildiği biriyim arkadaş ortamında. Bu adam her mağdur edildiği gun benim de canım yanıyor sanki gercekten cok uzuluyorum. Bir nevi ben sebep oldum bu hizmeti almasına.

TurkNet destek kayıtlarına hicbir şekilde cevap vermiyor, muşteri temsilcisini bile kapatmışlar, hicbir bilgi alamıyoruz. Mail atıyoruz, aynı şekilde hicbir donuş yok. Adamlar sanki ulkeyi terk etti ben hayatımda boyle bir şey gormedim bu nasıl bir rezillik? 3 gundur cevap yok hicbir şekilde koskoca firmadan bir insan evladına ulaşamıyoruz.

Bireysel olarak hicbir sıkıntı yaşamadım evet ama KOBİ işletmeler kesinlikle TurkNet'i tercih etmesin. Cok yazık.