Cocuk sahibi olmak isteyen bir cok bayan tarafından sayfamza yoneltilen sorulardan biride ilişkiden sonra hemen duş aldım vajinamı suyla temizledim hamile kalırmıyım ? Cinsel ilişki sonrası vajinal duş uygulamalarına cok sık rastlanır.Hamile kalmak isteyen hanımlar ilişki sonrası hemen duşu onermiyoruz.Bebek sahibi olmak istiyrsanız ilişki sonrası en az yarım saat uzanın 1 saat sonra duş alın. Spermler cok hareketli hucreler oldukları icin o boşaltım olduktan sonra yoluna girmişlerdir demektir vajinal duşla sperm olmez.Cinsel ilişkiden sonraki genital bolge temizliği hic bir şekilde hamileliği onlemez cunku spermler hızlı bir şekilde iceri girer ve gebeliği başlatabilirler. Ayrıca vajinaya su tutmak,vajinayı sabun şampuan jel gibi temizleyicilerle dezenfekte etmeye calışmak ciddi anlamda enfeksiyon kapmanıza neden olabilir.Vajina bolgesinde bulunan faydalı bakterileri zararlı hale getirisiniz.Vajinal duş gebeliği onlermi? vajinal duş yaparak spermi oradan uzaklaştırmak belki bir ihtimal % 10 oranında başarı sağlar ama bu duşuk bir ihtimaldir. .Ozetle vajinanıza kimyasal mudahaleler yapmayın..Vajina ici yıkamaları hekimler tarafından onerilmez
hamilemiyim.org
İlişkiden sonra banyo gebeliği onler mi?
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- İlişkiden sonra banyo gebeliği onler mi?