Merhaba bayanlar...
Forumun cok eski topiklerinde karşılaştığım bu bilgiye istinaden denemek uzere biz de sonunda bulabildik bu otu.
İnanılmaz bir şekli var ve kızlar suya koyunca booyylee bir acılıyor ki şaşarsınız, sudan cıkartınca da eski haline donuyor.
Bu ot, yalnızca kutsal topraklarda bulunan ve Fatma Ana'mızın kendi elleriyle diktiği bir bitki imiş.
Soylenenlere gore bu ot cocuğu olmayan kadınlara şifa verip gebe kalabilmelerini sağlıyormuş.
Ayrıca yine bu ot, bayanların doğum esnasında doğumunu kolaylaştırıp rahat bir doğum yapmalarını sağlıyormuş.
Realitesini bilemiyorum tabi ama, şifasına inanarak uyguluyoruz biz...
Nasıl kullanıldığına gelince okuduklarımca yazıyorum;
Gebe Kalabilmek İcin;
Sanıyorum ki ovulasyon zamanına yakın ve ovulasyonu takip eden birkac gunde uygulanıyormuş...
Uygulama oncesi otu bir sudan gecirin.
Geceleyin eşinizle aynı anda bir defa 2 rekat namaz kılıp, sonrasında yine eşlerle birlikte Felak, Nas ve Ayetel Kursi dualarını okuyarak (Bu duaların okunacağını yine bir başka topikte okumuştum ama siz bunların haricinde başka dualar da okuyabilirsiniz diye duşunuyorum. Hatta biz otu alınca bir amcamıza Meryem suresini okuttuk otun uzerine, malum o surenin faziletini bircoğunuz biliyorsunuzdur).
Neyse sonra dediğim gibi dualarla birlikte o otu buyukce bir cam surahinin icine koyup icme suyu ilave ediyorsunuz...
1 gun sonrasında eşlerle birlikte icmeye başlıyormuşsunuz.
Biz eşimle sahurda ve iftarda olmak uzere birer bardak ictik.
Tadına gelince cok hoş bir tadı vardı kızlar, boyle tarcınımsı, guzel bir baharatımsı bir tat idi...
Biz ovulasyondan sonra ancak alabildiğimiz icin 1 surahi bitince bitirdik.
Ama siz ovulasyonu da katarak devam edeceğiniz icin su eksildikce uzerine ilave edin...
Ovulasyondan birkac gun sonra da sanırım bitirmek gerekiyor.
Su bitince bitki tekrar kapanıp eski haline geliyor, cok ilginc...
Ama otun işi bitmiyor, sonradan tekrardan uygulayabilirsiniz, atmayın bence saklayın, verirseniz başkasına da şifa olur, doğumda da kullanırsınız...
Bizim bu ay olmazsa diğer ay tekrarlayacağız bakalım kısmet...
Doğumu Kolaylaştırmak İcin;
Sanırım bu da doğuma giderken, sancınız/suyunuz geldiğinde hemen suya koyuluyormuş ve anne adayı o sudan birazcık iciyormuş.
Ama icse de suyu bitmemeli sanırım koyduğunuz camda...
Ve o ot acıldıkca anne adayının rahmi de acılıyormuş ve doğumu kolay oluyormuş...
Okuduğuma gore de doğum bitince, hemen evdeki kişi bu bitkiyi sudan cıkarmalıymış ki rahim kendini toparlasın diye...
İşte boyle kızlar, okuduklarımca birşeyler toparlamaya calıştım sizlere.
Bir umit işte nasip olur belki de...
Bilenler, duyanlar varsa onlar da katkı sağlasın lutfen...
Bu otu kutsal topraklara giden bir yakınınızdan rica edebileceğiniz gibi, Mısır carşısında da bulabilirsiniz.
Biz eşimle birkac aktar gezdik Mısır Carşısı'nda ve tek bir aktardan bulabildik, sorunca zaten onu tarif ediyorlar.
O adam da doğudan bi tanıdıkları vasıtasıyla Suriye aracılığıyla getirtiyormuş, tabi oraya da mutlaka kutsal topraklarımızdan getiriyorlarmış... (Biz buyuk boy olanı aldık 10 liraya aldık, kucuk olanları da 5 lira imiş)...
Hatta adam dedi ki bir ebe varmış, doğum yaptıracağı zaman hemen onu suya koyup oyle doğum yaptırıyormuş...
Sizin icin resmini de ekleyeyim kızlar;
Bir arkadaşımızdan referans, bizzat denendi ve sonuc;
sunbal .!.:
evet kızlar ben geldim 22 ağustosa doğum yaptım acılmam sancım yoktu suni sancı ile 5 saatte doğum yaptım Fatma ana eli otu bence işe yaradı ilk saat 3 cm acılmam vardı 2 saat sonra 4 cm sonra 7 sonra 9 cm oldu 30 dak doğum gercekleştiki bebk kanala bile girmemişti dua ve inanmak onemli bence biz suya aytel kursu felak nas 21 kez inşikak yasin fetih inşirah fatiha ihlas araf suresinin 54.ayetini okuduk rabbim o yollarda eğlendirmesin inş
Genişletmek icin tıkla...
Bebek Sahibi Olabilmek ve Kolay Doğum Yapabilmek İcin Fatma Ana Otu
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Bebek Sahibi Olabilmek ve Kolay Doğum Yapabilmek İcin Fatma Ana Otu