Merhabalar 1 yıllık evliyim ve artık bebek istiyoruz Reglim duzensiz pco var ve 3 yıl once diana 35 kullanıp 1 kutuyu bitirdikten sonra bacağımda damar tıkanıklığı oldu. O yuzden herhangi bir hormon ilacı kullanamıyorum. Ve reglim duzenli değil ama 29 mayıs gecesi saat 01.00 gibi lavaboya gittiğimde kahverengi akıntı geldiğini gordum ve avuc icinden biraz daha az gelmişti ve akıntıyı hic hissetmedim gunluk ped Kullandım ama gece hic gelmemişti sabahta gelmedi yalnız peceteyle silince sumuk gibi Bir akıntım vardı Ve vajina bolgemde akıntı olduğu sure boyunca kaşıntı da oldu. Yaklaşık 6 gun surdu ama pede değmedi genelde peceteye geliyordu ve ilk zamanlar biraz koyu hahveydi ortalar da koyu kahve ve acık pembe, son zamanlar da camur gibi silik bir kahve rengi vardı. Ve hala beyax krem arası akıntım var kokulu bir akıntı. Karnım şişti ve akıntılarım bittiği halde alt karnım hala şiş bazen cok rahatsız ediyor. Kabızlık yaptı. Akıntı bittikten sonra once sol kaşığım da sonra sağ kasığımda ara ara ağrı oldu. Karnımın tam gobek deliğinin orada ağrı oldu bir de sağ taraf belimden bobreğime doğru bir ağrı oldu 2 gun sonra gecti. Midemde ara ara bulantı oluyor ama kusturacak gibi değil. Goğuslerim de hassasiyet ve ağrı yok ama goğus uclarım baya kararmış az once inceleyince farkettim. Cok fazla halsizlik ve uykusuzluk var. Sabah gozumu actığım andan itibaren akşama kadar uyku hayali kuruyorum. Bir de akıntının başladığı gun ve onu takip eden bir kac gun akşam saatlerinde oyle bir uşume geliyordu ki battaniyeyle geziyordum ve bir turlu ısınamıyordum Daha sonra da sıcak oluyordu. Şimdi de ara ara uşume geliyor ama uzerime bi ceket alınca ısınıyorum hemen. Ve cinsel isteğimde artış oldu ama korkudan birşey yapamıyorum. Evde test yaptım ama negatif cıktı. Doktora gidip kan testi yaptırcam ama 1 hafta daha beklersem daha net sonuc alacakmışım gibime geliyor. Bir de kanda da negatif cıkarsa cok uzulurum diye korkuyorum. Son olarak internetten falan belirtileri okudukca da vucudum da gormeye başlıyorum sanırım. Sizce psikolojik mi yoksa hamilelik başlangıcı olabilir mi ?