2.sezaryen korkusu
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- 2.sezaryen korkusu
-
28-09-2022, 18:05:5537+5 gunluk hamileyim.kendimi iyi duşunmeye zorlasam da hep olumsuz duşunceler geliyor aklıma.Doğumun her adımından korkuyorum.yani bana yapılacak olan butun işlemlerden. İlk kızımda normal doğuma kendimi cok odakladım, normal doğum yapmak icin gereken her şeyi yaptım diyebilirim. Ters durduğu icin sezaryene alındım,bana sorulmadan, anlatılmadan genel anestezi yapıldı, o şekilde bebeğim dunyaya geldi. Uyandığım ilk an cok ama cok acılıydı, hani bir yeriniz kesilir ya orda hicbir uyuşukluk yok, direkt o acıyı duyarsınız. Benim icin travma oldu, hic hazır değilken, duşunmezken 2.ye hamile kaldım.şimdi doğum icin annemin olduğu şehre, izmir e geldim. Devlet hastanesine gittim, takipli olmadığın icin hicbir doktor sana gun vermez, gunun gelince hazırlıklı gel acilden doğuma alırız dedi. İlkinde başıma ne geleceğini bilmiyordum. Şimdi belden uyuşturmalı olsun istiyorum belki daha az ağrılı olur, uyuşuk olur hissetmem diye. Ben tam 39 hafta olunca cantamı hazırlayıp gitmeyi duşunuyorum.hic kendisi veya bir yakını acilden girip sezaryen olan var mı? Pozitif, rahatlatacak yorumlar yazabilecek olanlar varsa lutfen bir şeyler soyleyebilir misiniz..