Herkese merhaba. Belki birilerine umut olurum diye en baştan yazıyorum. Evlenmeden once tesadufen yaptırdığım bi hormon testinde fsh yuksek cıkmıştı ve bu benim hep aklımdaydı. Yaklaşık 1 yıl once evlendim. 4 ay oncesine kadar da korunduk. Cocuk sahibi olmak istiyorum dediğimde bikac araştırma yaptım fsh yuksekliği sorunmuş. Bunu kafama takmamaya calıştım. Olmazsa 1sene sonra doktora giderim dedim sakin kalmaya calıştım. 1 ay onceki adetim de yoğun kanama sebebiyle bi doktora gittim. Gelmişken hormonlarıma da baldırayım dedim fsh gene yuksekti doktor hicbir şey demeden hemen amh bakıyoruz haftaya gene geliyorsunuz dedi haftaya gene gittim amh değerim iyiydi ama doktor onumuzdeki ay bilmem ne testleri bilmem ne tedavisi birsuru şey soyledi. Daha korunmayı bırakmalı 3 ay oldu daha tedavi olmak istemiyorum dedim. Onumuzdeki aya kadar kendini hazırla dedi. Ben de sabah akşam burdan konuları okudum. 15 gu n diyordu ama ben anca 13 gun sabah akşam soğan suyu ictim. Birkac gu n oncesine kadar hayit tohumu iciyordum. Normalde 24 25 gunde adet olurum 26.gunumde test yaptım cift cizgi. Hemen kan verdim beta HCG 70

2 gun sonra doktoruma gittim değer olmuş 160. Şu an daha hicbir şey belli değil kese bile daha yok. Umarım 2 hafta sonra onu da goreceğiz ama ozellikle duzenli adet olup fshı yuksek olanlara soyluyorum her zaman umut vardır