Afacan cocuğun doğum gunudur ve annesinden bir Kırmızı bisiklet ister. Annesi de ona bisikleti hak etmediğini veTanrıya suclarını itiraf ettiği birmektup yazmasınısoyler. Cocuk odasına gider ve başlaryazmaya... "Tanrım beni hep yalan soylediğim icinaffedin sozveriyorum bir daha olmıcak bugun benim doğum gunumve sizdenbirkırmızı bisiklet istiyorum". Cocuk mektubu yırtaratar. Cunkugunahlar o ; kadarcık deyildir.ikinci mektubu yazmayakarar verir. "Tanrım beni hep yalan soylediğim icin , annemihic dinlemediğim icin beni affet.Bir daha olmıcak soz veriyorumbu gun benim doğum gunum sizden kırmızı bisikletistiyorum"...Bu mektubuda yırtar, cunku bunlarda işlediği butun gunahlardeyildir. Başlar ucuncu mektuba. Yine olmaz ve afacan cocukbaşka bir yoldenemek icin annesinden izin alır vekiliseye gider. Bunu goren ;annesi cok sevinir ve yaramaz oğlununakıllandığını sanar. Kucuk cocuk kilisede gider Meryem anneninheykelininyanına ve sağa sola baktıktan sonra onu cantasına koyarve eve goturur. Evde yine odasına cıkar ve Tanrıya son mektubunuyazar : "Banakırmızı bisikleti al. Anan elimde rehin. Onu bir daha goremiyebilirsin
verildiyse ozur dilerim
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Rehine Krizi