Neyse adamın getirdiği eşyaları aldık ve adam gitti tabii bunlar olurken vakit akşamın 9’u falan olmuştu.. o sırada guvenlikten aradılar kapıda bir adamın geldiğini ve karısının doğum yapmak uzere olduğunu ve eşya getirdiğini soylediler bende yukarı gondermesini soyledim..
Herhalde diğer bayanın eşi diye duşundum ve doğumhane kapısına cıktım adamı beklemeye başladım asansorun sesini duydum kapı acıldı ve elinde bebek eşyalarıyla ilk gelen bayanın eşi geldi bende adama beyefendi bu kadar eşyaya gerek yok zaten getirmiştiniz yaaa dedim.
Adam yok eşim illaki istedi hic kıyafet getirmemiş iyide beyefendi karınızın ihtiyaclarını siz zaten vermiştiniz babalık heyecanı unuttunuz herhalde dedim adam yok onları karıma getirmiştim dediii eeeee dedim bunlarda diğer karıma dedi. neeeeeeeeeeeeeeeeee diyorsunuz siz beyefendi icerdeki hanımlar sizin eşleriniz mi diye sordum evet dedi bende ebe arkadaşa haber verdim cunku ortada karışık bir durum vardı ebe arkadaşa durumu kısaca anlattım ebe arkadaş sağolsun biraz dobraydı beyefendi dedi lutfen soyleyin nasıl olduda iki bayanın aynı gunde doğuma gelmesini başardınız lutfen bunun sırrını bizede soyleyin dedi. Adam hic oralı bile olmadı bize dediki lutfen sizden rica ediyorum onları aynı odalara yatırmayın bir birlerinden haberleri yok ne yaniii şimdi bu durum normal mi sizce dedim adam tabii normal ne var ki dedi…baktım o kadar n ormal bir olaymış gibi gururlanarak anlatıyor icimden ben sana sorarım dedim neyse ertesi gune kadar 2 bayanda akşamlı sabahlı doğurdu her şeyi halletmiştim bayanları doğumhaneden cıkartmanın dışında ve gıcıklık olsun diye iki bayanına aynı odaya yatırdım adamada ayrı ayrı yatırdığımı soyleyip ilk eşini yatırdığımı soyleyerek odanın birine yolladım ardındanda adamı takip ettim adamın odaya girmesiyle iki dakika sonra kıyamatin kopması bir olmuştu…iki bayanın o hallerinde adamı bir kovalayışları vardı gormenizi isterdim ellerine ne gecirdilerse adamın başına yağdırdılar oh olsun iyi yaptılar.
Yaşasın kotuluk…

ORDEK MESELESİ
Servise yatalak olan ama ameliyat olması geren bir hasta getirildi.hasta geldi ama hastanın refakatcisi yoktu kadının eşine refakatci gelene kadar eşinin yanında kalabileceğini soyledik amcaya lazım olur belki diyerek banyodan ordek getirmesini soyledik.(ordek hastaların altına konulan asıl adı surgu olan ama halk arasında ordek adıyla bilinen bir arac) neyse amca odadan cıktı banyoya surgu almaya gitti gidiş o gidiş adam gitti gelmedi bekle allah bekle adam yok neyse aradan artık ne kadar zaman gecti bilmiyorum adam cıktı geldi elinde bir tane kazla mahcup bir şekilde bize donerek hemşire hanım ordek bulamadım kaz olurmu demişti...tabiii biz o an kopmuştuk...