Selam kızlar başlıkta dediğim gibi giyim konusunda sıkıntılıyım. mezun oldum işe başlayacağım kısmetse, hep heves ettim mezun olunca şoyle giyinicem boyle giyinirim vs diye ama kalakaldım. univde kot converse falan takıldık tabi, markaya da duşkun değildim oyle. klasik oğrenci modundaydım. ama artık ben de kadınsı giyinmek istiyorum. ama neyi nasıl alacağım bilemiyorum tam. aslında biliyorum ama bulamıyorum. istanbuldayım buyuk avm'lere bakıyorum, bazı sevilen pahalı markalara bile bakıyorum (marka takıntısı icin değil hani ceşitli ve hoş şeyler olur diye) ama duzgun bir şey bulamıyorum. ya da sade bir kazak 90 lira oluyor, tamam alayım ama ne bileyim ben daha kombinlenecek şeyler istiyorum aslında.

en zoru da ayakkabı meselesi. ayakkabılara bakıyorum hep platform, duğun ayakkabısı gibi. yani o kadar giyemem surekli,ben daha orta boy bir şey istiyorum ama orta boy da yok. var ama burnu acık falan, burnu acık da sevmiyorum... nereden bulcam ayakkabı bilmem. cok ufak topuklular da yaşıma uygun olmuyor zaten.

boyum 1.72 kilom 57-58. basemin yok bacaklarım ince aslında etek elbise yakışıyor kabinde denediğim kadarıyla, ama hic etek elbise giymedim sanki utanıyorum alışkın değilim diye. ama belim kalın 70 cm :26: sıfır kol da hic giymedim sanki kollarım cok şişmanmış gibi geliyor. şu duşunceleri bir atsam aslında... oyle işte bana kombin vs onerir misiniz, nerelerden hangi markalardan alışveriş yapıyorsunuz, ozellikle kaliteli ayakkabı markası. ayakları vuruyor acıtıyor cunku.

bir kac gorsel ekleyeyim beğendiğim tarzları gormuş olun