Sevgili anne ve anne adayları,Allah sağlıkla bebeğinize kavuşmayı nasip etsin. Ben burdan size hijyen konusunda birşeyler paylaşmak istiyorum.Eminim hepiniz camaşır konusunda titizsinizdir ve coğu zaman denediğiniz deterjanlar istediğiniz sonucu vermiyor olabilir ve yine eminim ki şimdiden bebeğiniz icin hangi deterjan ve urunleri kullanacağınızı duşunuyorsunuz.
Oncelikle şunu soyleyeyim ki ben yurtdışı ve Turkiye de hem temizlik,hem kozmetik bağlamda cok urun denedim ve iyi urunler oldulca pahalı. Peki pahalı diye kimyasal etkileri az mı ?Hayır. Her urun maalesef kimyasallar taşıyor ve bitkisel urunler cağımız ve etrafımızdaki etkilerden dolayı cok da faydalı değiller artık. Madem para veriyoruz o zaman en az zararlısı ne diye araştırıyorum her urunde.
Bebek temizliği denince size iki urunu gozum kapalı onericem,Bu urunler Amwaydan. Şimdi bana diyeceksiniz ki Sen Amway satıcısısın ve bize urun satmak icin mi Anlatıyorsun? Şunu belirteyim bende cocuk yapmayı duşunuyorum ve asla ve asla bir bebek icin tehlikeli urunu tavsiye etmem ,parası ne olursa olsun. Ben Amerika'da iki cocuk baktım ve Cocuklarına cok titiz bir aileyle calıştım. Cantamızdan Yuzde 99 bakteri oldurucu ıslak mendili asla ayırmadık ve gunde bir kez mama sandalyesi ya da yemek masasını,mutfak tezgahını bu mendille sildik. Amerika da bu tur urunler belirli markalarda var ve onlarda fiyata gore etkili. Turkiye De ise yine amerika da uretilen Amway da var bu mendiller,başka hicbir markada yok. İnternetten bulursanız yine Amerikadan gelicek ve ekstra kargo ucretiyle cok daha pahalı. Ben bunları yanımda getirmiştim ve bitene kadar kullandım,tekrar alacaktım ki Amway imdadıma yetişti.
Bebek camaşırı icin de Amway i oneriyorum. Amerikada şahsen kullandığımız urundu,cunku bebek camaşırından tamamiyle temizlenebilen urun secilmişti ve calıştığım aile onu almıştı. O zaman ben marka hakkında birşey bilmiyordum ve araştırarak sağlık acısından en zararsızları olduğuna karar verdim. Fiyatlar pahalı evet ama bu urunler konsantre,yani market urunlerinden 3 kat daha fazla gidiyor ve bence bebeğin sağlığı icin değer. Eminim oncelikli ihtiyaclarınız vardır ve herşey pahalıyken tutum yapmayı planlıyorsunuzdur. Ama lutfen cocuk hijyeni icin bu iki urunu goz onunde bulundurun. Sorunuz olursa bana yazın. Şunu da soyleyeyim ben bu markanın urunlerini hep başkalarından satın aldım fakat bu son siparişimde artık urunu satmaya ve tanıtmaya karar verdim.Kendim kullandığım icin sozlerimden şuphe duymayınız lutfen.
Sevgiler..
Bebek kıyafetleri nasıl temizlenmeli
Giyim, Moda, Trendler0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Giyim, Moda, Trendler
- Bebek kıyafetleri nasıl temizlenmeli