Merhaba,

Eşim icin Perlavista Avm DS Damat'dan 420 TL tutarında bir takım elbise almıştık ve yıkama sonucu yaşadığımız problemi copy/paste yapıyorum.

Merhaba,

Gectiğimiz aylarda Perlavista Avm Buyukcekmece D’s Damat’dan almış olduğum takım elbisemin pantolonuna yıkama sonucu pas lekeleri bulaşmıştır. Pantolonun ic kısmında bulunan demir kanca oksitlenmiş ve pantolonu mahvetmiştir. Bende mağazanız aracılığı ile (neresi olduğunu bilmiyorum ama) pantolonumu fabrikanıza gonderdim ve bugun fabrikadan mağazaya bir mektup ile beraber geri gelmiş. Aldığım yanıt kısacası kullanıcı hatası cıktı. Etikette sadece kuru temizleme yazıyormuş yıkanma tespit edilmiş, ozur dilenmiş ve bu konuda yardımcı olunamayacakmış.

İşim gereği haftanın 6 gunu takım elbise giyiyorum ve inanın ceşitli markalarda bircok takım elbisem var. Bu takım elbiselerimin bircoğunun etiketlerinde yalnızca kuru temizleme yazmasına rağmen bircoğu duzenli olarak yıkanır ve herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmam. Acıkcası takım elbisenizden cok memnundum ancak yıkama sonucu kumaşın değil de alakasız bir aparatın bu şekilde sorun cıkartması ve kumaşa bu denli yayılması bence biraz garip. Tabi ki buyuk bir kurum ve yonetim olarak sizin bileceğiniz iş ama; fermuar, kanca, duğme vb. gibi aparatları eğer kendiniz uretmiyor iseniz bu tip sorunlarla karşılaşmamanız acısından bu tarz teferruat malzemelerin alımına biraz daha dikkat etmelisiniz. Sonucta etkin ve rekabetci stratejiniz bu tarz ayrıntılarla sekteye uğramamalı. Bugun benim başıma gelen olay emin olun yarın başka muşterinizin başına gelecektir.

Dilek ve şikÂyetlerimiz icin siz değerli yoneticilerin mail adreslerinin hakla acık olması her turlu eleştiriye ve oneriye acık olduğunuzu gosterir ki zaman ayırıp bu mailimi okuduğunuz icin sizlere teşekkur eder ve mağduriyetimin giderileceğini temenni ederim.

İyi calışmalar.

Alınan cevap;

Sayın Engin ***,

28/04/2013 tarihinde alınan 0EY5JB35550***** barkod numaralı TWN Yelekli Takım’da yapılan inceleme sonucunda;
Takım elbise pantolon kumaşında oluşan deformasyon ve kancada oluşan paslanma yıkama işlemi kaynaklıdır. Urunler satışa sunulmadan ic etiket talimatlarına uygun olarak kalite kontrol testleri yapılmaktadır. Sadece kuru temizleme yapılması gereken urunun yıkandığı belirlenmiştir.. Urun ile ilgili herhangi bir hata tespit edilemediğinden değişim sağlanamadığını uzulerek belirtmek durumundayız.

Saygılar.

Şunu da belirtmeliyim ki takım elbisenin kumaşında hicbir şekilde deformasyon yoktur. Eşimin bir cok takım elbisesini kuru temizleme yazmasına rağmen duzenli olarak yıkarım. Sacma sapan 10 kuruşluk bir kancanın marifeti sonucu eşimin takım elbisesi ziyan olmuştur.

Zaman ayırıp okuduğunuz icin teşekkurler.