''Mart 15'' modelini beğendiyseniz kendi olculerinizi ( Boy, goğus, bel ve kalca ) alıp bana gonderin, size ozel patron kalıbını cıkarıp gondereyim. Bugun verdiğimiz model: Yakasız ve kolları Volanlı Kısa Kollu Ceket ve Buzgulu Etek:

Şimdi, aşağıda bugune dek yapılmayan, kısa bir sure icin sadece burada yapacağım bir yardımdan bahsedeceğim..Ne cekiliş var, ne kura. Bu topluluğu takip eden ve cevrelerine beni eklemiş tum arkadaşlarıma size ozel patronları cıkarıp gondereceğim, kısa bir sure icin ve tabii ki yapabildiğimce, yetiştirebildiğim kadarıyla...
Yukarıdaki model sizce guzelse ve bu modelle bir uygulama yapmak istiyorsanız, ya aşağıda vereceğim standart 40 beden hazır patron kalıbını kullanın yada 4 tane olcunuzu gonderin ve size ozel patron / kalıp gondereyim. ( Olcumu kendi uzerinizde yapabilirsiniz. Doğru Olcu Alma Yontem ve Tekniği yazısına bir goz atabilirsiniz. ) Aşağıdaki resim model icin değil sadece olcu alma yontemini gostermek icin konmuştur.

Bedeninizi doğru olcunuz.
Bedeninizi doğru olcmek icin mezuranızı duz tutun ve kaydırmayın. Olcu alırken ince kıyafetler (orneğin. ic camaşırı) giyin ve kendinizi rahat bırakın. Yakınlarınızdan size yardım etmelerini isteyebilirsiniz. Boylece bedeninizi en doğru şekilde olcmuş olacaksınız.
(A) Boy
Ayakkabısız, baştan tabana kadar olan uzunluğunuzu olcun (Kapı eşiğine yaslanarak en doğru sonucu alabilirsiniz).
(B) Goğus
Goğsunuzun uzerindeki en geniş yerden goğus cevrenizi yatay olcun.
(C) Bel
Bağlamadan bel cevrenizi olcun.
(D) Kalca - Basen
Kalcanızın en geniş yerinden baseninizi olcun.
Ornek olarak vereceğim ceket ve etek patronunun misal olarak kabul edilen olculeri şoyle olacaktır: Uluslararası = M, Konfeksiyon Bedeni = 40, ( A ) Boy (cm) = 168, ( B ) Goğus cevresi (cm) = 92, ( C ) Bel cevresi (cm) = 76, ( D ) Kalca cevresi (cm) = 100
Dosyaları indirmek ve yazının devamını goruntulemek icin burayı tıklayınız.