TurkNet TV satışı uzerinden dolandırıldım
İnternet Servis Sağlayıcıları0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Donanım Forumu
- Ağ Donanımı
- İnternet Servis Sağlayıcıları
- TurkNet TV satışı uzerinden dolandırıldım
-
28-09-2022, 16:43:38Arkadaşlar yaklaşık iki ay once TurkNet'den arıyoruz diye aradılar, yeni zamlar geliyor internet fiyatı 140 TL olacak dediler ama devlet karasal yayın son bulsun diye teşvik ediyor aynı fiyattan Digiturk'e abone olursanız 1 yıl sabit fiyat vereceksiniz dediler. İlk dolandırıcıdır diye pek itibar etmedim ama sonra gene birkac kez daha aradılar bundan kimin ne karı olabilir diye duşundum, cunku Digiturk'un boyle bir şey yapacağını hic sanmıyorum ve kabul ettim 1 ay gecti faturası odenmemiş ve dolandırıldığımı anladım şu an kullanmadığım şey icin boş yere para odemek zorunda kalacağım. TurkNet desteğe yazdım bunu konu hakkında yasal işlem başlatabilirsiniz dediler ben bununla mı uğraşacağım, arayan kişiler benim kişisel bilgilerimi biliyordu ondan kandırıldım zaten internetimden memnunum ama bu olay yuzunden faturam boş yere iki katına cıktı galiba. Kişisel bilgilerim soylenmeseydi ve TurkNet bu olayı yaşayan tek ben değilim uyarı yapılsaydı bunlar başıma gelmezdi ve şu an TurkNet'inde beni pek umursadığı yok galiba ne yapabilirim?