Her kadın şık giyinmek ister ama Turkiye'de bu bir dilek sadece. İnternette şoyle bir dolaşın. Kalem elbise diye google da aratın mesela karşınıza mini bir elbise cıkar takriben 70cm, ulkemizde kalem elbisenin ne manaya geldiğini bilmiyorlar sanırım. Ama en azından 105 120 cm civarı olmalı ki diz altı olabilsin. Tabii ki bu elbiseleri en iyi taşıyan unlu Victoria Beckham olsa gerek. Kendi kreasyonu olan Victoria by Victoria Beckham markası da zaten bu trendi yansıtır. Neyse konudan sapmayalım. Bu ara internette bandaj elbise diye bir arama yaptırdım. Bir site cıktı karşıma. Bilmiyorum reklama mı girer bu ama ................. Allah'ım ne elbiseler ne cantalar ne ayakkabılar....
Bir yer cennetse o site moda cenneti. Orneğin 146 tane bandaj elbise, fiyatlar yerlerde(iyi anlamda tabii) Melek baskılı elbiseler, KAREN millen'lar,prada,gucci ne ararsan var. Turkum ya hemen şikayet var mı diye baktım haklarında ama yokkk... Bir de kapıda odeme vardı ya yaşasın. Unlulerin giydikleri kıyafetleri de satıyorlar, dikiyorlar, daha ne isterim.
Dantelden, payetten uyumsuz renklerden bıkmış bir tekstil muhendisi olarak paylaşmak istedim.