Herkeze merhaba,
umarim herkez iyidir. 21. haftalik hamileyim. Bugun prenatal doktorunda ayrintili ultrasonumuz vardi. Hersey yolunda sukur. Ultrason sonunda doktor bebegin midesini goremedigini soyledi. Zaten neredeyse 1,5 saat surdu ultrason.
Bebek surekli karninin ustunde ve yan yatiyordu. Ben yan yattim bir kac kerede rahatini bozdu doktor donsun diye yinede biraz zor oldu. Doktor beni panikletmedi. Bazen midenin bos oldugundan gorunmedigini bundan haric herseyin yolunda oldugunu pazartesi tekrar sadece mideye bakacagini soyledi.
Yeterince su icip icmedigimi sordu. Sabahtan oldugu icin cok su icmemistim daha ve zaten yolda giderken yediklerimide ictiklerimide cikardim. Bu sebebten olabilecegini ve bebegin karin ustu yattigi icin midesine baski oldugundan yeterince icemedigini falan soyledi.
Biraz sakinlestirdi acikcasi. Pazarteside gorunmese baska bir klinige gonderecek. Benim kendi jinokologum tatilde oldugu icin onuda arayamadi. Simdiye kadar kendi jinokologum herhangi bir anomali gormemistim.
Ikili tarama icin (yanlis hesaplamayala 14+1 de) ayni prenatal doktrouna gittigimde midesini gostermisti. Ister istemez biraz tedirginim. Basina boyle birsey gelen varmi.
simdiden tesekurler
Basina boyle birsey gelen varmi?
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Basina boyle birsey gelen varmi?