Başlığı acma sebebim coğu kişi muşteri hizmetleri yok demesine rağmen az once muşteri hizmetleri ile goruşup bilgi almamdan dolayı oldu.
10 gun icinde Turk Telekom ile olan taahhutum bitecek, o yuzden TurkNet'e gecmeyi duşunuyorum. Turk Telekom binada altyapı olmaması sebebiyle internet hızımı 35'den 16 Mbps'ye duşurmuştu fakat Millenicom ve TurkNet'in kendi sitesinden yaptığım altyapı sorgulamaları 50-64 Mbps'ye kadar altyapım olduğunu soyluyor.
Modemimin uzerinde de VDSL2 olduğu ve arayuzune girdiğimde de VDSL2 modem olduğu yazıyor.
Salgın nedeni ile ailemle birlikte yaşadığım icin peder bey TurkNet'in bir bayisi olmadığı icin cok guvenemedi. Bu yuzden ikna etmeye calışıyorum cunku universiteler acılınca tekrar kapattıracak interneti ve diğer şirketlerde taahhutsuz bu fiyatlara internet ne yazık ki yok.
Modem ve altyapı (kendi sitelerine gore) 50 Mbps'yi destekliyor, muşteri hizmetleri de var ve genelde online işlemlerle şikayet yaptığımızda daha hızlı geri donuş alabileceğimiz soyleniyor. TurkNet'e gectiğimde bunlar dışında yaşayacağım başka sorunlar varsa bilgilendirir misiniz? Bir de port ile alakalı cok şey okudum, boş port olup olmadığına nasıl bakılıyor? Teşekkurler.