Sorunumu kısaca yazayım bir turlu bir cozum bulamadık. Fikirlerinizi merak ediyorum sizce ne yapmalıyım? Altyapım Turk Telekom.
Yaklaşık bir aydır internetim gidip gidip geliyor. Gidince 10-15 dakika sonra tekrar geliyor bir sure kalıp tekrar gidiyor. TurkNet'te destek kaydı oluşturdum. Her defasında Turk Telekom ekiplerine santralden daireye kadar olan bağlantıları kontrol etmeleri icin arıza tespit, iş emri iletiyorlar. Turk Telekom ekipleri bir sorun bulamayıp sorunun ic tesisatta olduğunu soyluyorlar ve destek kaydı kapanıyor. Durum boyle olunca ic tesisatımı baştan yaptırdım en kaliteli şekilde. Hatta elim değmişken bir de kaliteli bir modem alayım dedim ve kneetic extra DSL satın aldım. Ama sorunum duzelmedi. Sonra TurkNet ekibi eve geldi ic tesisatı kontrol ettiler. İc tesisatta hicbir sorun yokmuş binaya gelen hız stabil değilmiş ve SNR duşukmuş. Kısaca sorunu Turk Telekom cozmeli dediler dairede ve ic tesisatta bir sorun yokmuş. Şimdi ben ne yapabilirim bir aydır TurkNet sorunumu cozmedi. Turk Telekom'da sorun ic tesisatta dedi. Başka bir ISS'ye geceyim dedim eve gelen gorevli oyle yapsanız bile sorun duzelmez dedi Turk Telekom cozmeliymiş. Şu an internetim yok ve bir aydır telefondan bağlanıyorum cunku internet gidip gidip geliyor. Hızı da stabil değil. 100Mbps tarifesini kullanıyorum ama 76-80 arası indirme hızları alıyorum. Yardımcı olur musunuz?