Arkadaşlar uzun diyip uşenmeyin okuyunca iyiki okudum demenizi istediğim icin yazıyorum lutfen OKUYUN
Evet arkadaşlar buna cok gulceğinizden adım gibi eminim desem yalan olur ama gulmeniz umidiyle anlatıcağım oğretmenimiz anlatmışdı paylaşmak istedim başka yerde warmı bilemem fakat ben başka yerden alıntı yapmıyorum ellerimle şimdi yazıyorum
Allah eşşeği yaratmış nedeni:
Yorulmadan sırtında yuk taşısın calışsın die ve 20 yıl yaşama suresi wermiş eşşekler 20 yıl fazla bize 10 yıl yeter demişler ve de ole olmuş
Allah Kopeği yaratmış nedeni:
Mala mulke sahip cıksın kimseyi yaklaştırmayıp korusun die ve 30 yıl yaşama suresi wermiş kopekler bu kadar fazla bize 10 yıl yeter demişler ve de ole olmuş
Allah Maymunu yaratmış nedeni:
İnsanları guldurup eğlendirsin die ve 40 yıl yaşama suresi wermiş maymunlar bukadar fazla bize 10 yıL yeter demişler ve de ole olmuş
Allah İnsanı yaratmış nedeni:
Aklını kullansın dunyayı guzelleştirsin ve iyilik yapsın die 20 yıl yaşama suresi wermiş insanlar 20 yıl az bize eşşekden kalan 10 kopekden kalan 20 ve maymundan kalan 30 yılı wer demiş ve de ole olmuş
-İNSANLAR İLK 20 YILI İNSAN OLARAK YAŞADILAR
-SONRAKİ 10 YILI EŞŞEK GİBİ CALIŞARAK GECİRDİLER
-SONRAKİ 20 YILI BİR KOĞEK GİBİ MALINA MULKUNE SAHİP CIKDILAR VE KORUDULAR
-SONRAKİ 30 YILI BİR MAYMUN GİBİ TORUNUNU COCUĞUNU GULDURUP EĞLENDİLER
ARKADAŞLAR BEĞENDİYSENİZ NACİZANE Bİ REPİ ATMANIZI İSTERİM EN AZINDAN BİR TEŞEKKUR İSTERİM SİZLERDEN =) YANİ HAKKETMEDİĞİMİ DUŞUNUYOSANIZ TABİKİ ATMAK ZORUNDA DEİLSİNİZ SİZE KALMIŞ YAZMAK İCİN UĞRAŞTIM BUNA Bİ TEŞEKKUR BİLE BENİ BUNDAN COK GULDURECEKDİR
TEŞEKKUR EDERİM ZAMAN AYIRIP OKUDUĞUNUZ İCİN =)
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Yaşama suresi