Arkadaşlar herkese merhaba,
37 yaşında 3 cocuk annesiyim ve hayalimde bir bebek daha var. Benimle aynı hayalleri kuran başka hanımlarla biraz sohbet etmek icin bu siteye uye oldum. Yaşımın artık cokda genc olmadigini duşunurken insanların 40'li yaşlarda olupta henuz ilk bebeklerini bile kucaklarına almadıklarını ve bunun icin gercekten cok uğraştıklarını gordum

tup bebek deneyip olmayanlar, duşuk yapanlar.... Farklı farklı hikayeleri okuduktan sonra cok etkilendim ve ne yapabilirim duşuncesine girdim. Keşke sihirli guclerim olsada isteyen herkesi anne yapma şansımız olsa ama maalesef yok

sonra duşundum sihirden buyuk ve teshirli olan rabbim var dedim, onun rahmeti merhameti sonsuz, dua kapısı hep acık dedim ve kulun kula ettiği habersiz dua kabul olurmuş duşuncesiyle tup bebek tedavisi başlığı altında gorduğum kişilere habersiz dua etmeye başladım. Eğer sizlerde isminizi yazarsanız sizler icinde dua etmeye hazırım

yasin suresi Meryem suresi, Hz yunusun duası, butun duaları okuyorum bildiğim. Bir kadının anne olma hayalini gercekleştirebilmek icin zerre kadar faydamin olmasi bile beni cok cok cok mutlu eder. Keşke elimden fazlası gelse ama yok malesef, tek yapabileceğim dua etmek. Allah isteyen herkese anne olmayı nasip eder hayırlısıyla inşallah