Arkadaşlar 1 hafta oldu TT'den TurkNet'e geceli. Transfer yolu ile gecmiştim. Gecmeden once modem arayuzunde alacağım maks hız 89Mbps, TurkNet'in sitesin de de alabileceğim maks hız 82 olarak gozukuyordu. Gectikden sonra maks hız 58'e SNR'de 8.1'lere duşmuştu. Forumlar da baktığım da duşuk SNR değeri kopma ve bağlanamama sorunu yaratır diye gormuştum. Ben de bu yuzden TurkNet'e destek talebi acmıştım. Bugun itibari ile cok ilginc bir olay oldu. Atacağım fotoğraflara dikkatli bakmanızı isteyeceğim. Hızım şu an 79 Mbps olarak gozukuyor modem de. Ama maks hız hala 58'lerde. Şu an da guncel hızım 74 Mbps civarların da hız alıyorum. İşin ilginc tarafı SNR oranım 1.7 bazen sadece 1'e duşuyor. Ama ne kopma ne yavaşlama ne de oyunlarda ping sorunum var. Bu iş nasıl oluyor? Bildiğim kadarı ile 10DB altı SNR kotu demek ki benim ki şu an 1.7 ve 1 arası gidip geliyor. TurkNet yarın gun ici beni arayacak durum ne diye soracak. Sonra kaydı kapatacak. Siz bilgili arkadaşlardan destek almam lazım ki yarın MH yetkilisine kaydı kapatabilirsiniz diyebileyim.
Dosya Ekleri

Hız testi sonucları.jpg 204,3 KB · Goruntuleme: 116

modem hız.jpg 144,1 KB · Goruntuleme: 119