Not: Şu an itibarıyla daha geciş sağlanmadı. Geciş sağlanınca konuyu guncelleyeceğim. Ayrıca fiyatın 95 TL olmasının nedeni 10 TL'lik ev telefonu ucreti.

Herkese merhaba. 12 yıllık Turk Telekom(TTNET) kullanıcıs olarak bir karar aldım ve TurkNet'e gecmek icin başvuru yaptım. Taahhutum dolmamasına rağmen Turk Telekom cuzzi bir miktar cıkardığı icin geciş sağlamak istedim. Turk Telekom'da 16Mbps'e kadarlık paket kullanıyordum ve ilk 12 ay 77.90 ikici 12 ay 87.90'dı. TurkNet'de 35Mbps ve ev telefonu icin odeyeceğim miktar 95 TL. Ayrıca Jahrein kampanyası ile 1 ayı da ucretsiz alacağım. Size surecten bahsedeyim hemen.

21.07.2020 Telefonla arayarak başvuru yaptım ve 10 dakika icerisinde Online işlemler icin kullanıcı adım şifrem SMS olarak bana iletildi. Evrakları cıktı aldım, imzaladım ve TC kimlik kartımın fotoğrafını Online işlemler aracılığıyla gonderdim.
22.07.2020 Evrakları kargoya teslim ettim.
23.07.2020 Akşam saat 18 sularında MNG Kargo ile kargo takip numarasını arattığımda evrakların teslim edildiğini gordum.
24.07.2020 Evraklarımın TurkNet'e ulaştığı bilgisi hem SMS olarak hem de mail olarak bana iletildi. Yaklaşık bir saat sonra muşteri temsilciliğinden aranarak sozlu onayım alındı. (TTNET'ten, TurkNet'e geciş yaptığım icin) Hattımın 2 iş gunu icerisinde aktif olacağı soylendi.
Turk Telekom bir fatura kesmek icin daha bekletmezse beni buyuk ihtimalle Pazartesi akşamı TurkNet'e gecmiş olacağım ve bu konuyu da gerekli şekilde duzenleyip herkese yardımcı olması adına internet hız testini de ekleyeceğim. Sorusu olan varsa ozel mesaj ile veya konuya yazarlarsa memnuniyetle yardımcı olmaya calışacağım.
Not: Amacım bir firmayı ovup diğerini yermek değil. Neredeyse aynı fiyata 2 kattan daha fazla hız almak ve yanında da ev telefonu kullanabilmek icin bu kararı aldım. Gorduğunuz resim şu anda Turk Telekom'daki değerlerim.