Evet arkadaşlar gecenlerde bir haberde gorduğum,kendini tanrı olarak ilan eden adama yapılmış yorumlar,onun hakkında verilen bilgiler.Memleketimiz insanı;

1. dun gece kadir celik'in objektif adlı programına konu olan hintli bir arkadaşın kurmuş olduğu tarikat.kendini tanrı olarak tanıtan sai babanın dunya uzerinde 65 milyona yakın salağının olduğu tahmin edilmekteymiş.mucize yaratma konusunda oldukca mutevazi olan sai baba şuan sadece dilinden altın cıkarabiliyor.turkiyede de hatrı sayılabilecek kadar salağa sahip olan bu tarikat kurdukları sahte dernekle ulkemizde faaliyet gostermekte.işin daha vahim boyutuda tarikata mensub bazı muslumanların sai baba'nın onunde secde edip namaz kılması evet yalış duymadınız bu muslumalar sai babanın onunde namaz kılıyorlar.

programda kadir celik'in iki tane( ismlerini hatırlamıyorum) konuğu vardı birisi tarikatın ipliğini pazara cıkaran bir araştırmacı diğeri ise tahmin edileceği uzre ilahiyat profesoru din adamı

profesorumuz efendiiim bunlar sapkın tarikatlardııır,bunun islamla,dinle imanla bir alakası yoktuuur şeklinde bir acıklama yaparak yureğime su serpmiştir.

2.altın yumurtlayan tavuğa benzer bir mucize gosteren bir adamın tarikatı. altın yumurtlayan tavuk ağzından yemleniyor gotunden yumurtluyor. sai baba da ağzından yumurtluyor...

3.sai denen ibişin yaptıklarına inanacak kadar cahil insanı barındırken icinden bir tane bile 'arkadaşlar bu herif altın sıcıyo, demek ki bunun icinde daha maden var, gelin şu denyoyu oldurelim. butun altınlar da bize kalsın, zengin olalım, ben bu bonus kafayla uğraşamam' diyecek bir beyinsiz cıkaramamış tarikat.

4.-sai baba su ciceklere bi el ativer..
+efendim?
-anladin onu.. hadi konusturma beni be aslanim..
+ya gercekten anlamadim sizi.. beyin dalgalari da yolladim ama.. yine de anlamadim..
-lan it, mucevher yap sunlari!! deli etme beni! illa acik acik soylettireceksin..
+buyrun.. menekseden mucevher.. ama kalbimi kirdin.
-ulan sai ulan sai... kendini sevdiriyon namuslu.. hehe.. gel buraya opuselim barisalim..

Guldurebildiysem ne ala